Támogatás

Hogyan lehetsz te is az Imádság Háza építője?

  • felvállalsz minimum heti egy óra imádságot az Imádság Házában,
  • anyagilag hozzájárulsz az Imádság Háza fenntartásához és/vagy a teljes idejű szolgálók megélhetéséhez,
  • részt veszel az Imádság Háza programjain,
  • ha nem laksz Sülysápon, és a helyszín nem elérhető számodra, otthon az Imádság Háza víziójában imádkozol.

 

A Sülysápi Imádság Háza fenntartása teljes mértékben adományokból történik. Adományozói olyan emberek, akik nemcsak szeretik az Atyát, Jézust és a Szentlelket, de fontosnak tartják, hogy Ő már itt a Földön szüntelenül imádva legyen – úgy, ahogy a mennyben is –, s ezért készek áldozatot is hozni. Feláldozni a szabadidejük egy részét, hogy bekapcsolódjanak az imába; vagy anyagi javaik egy részét, hogy ez a hely fennállhasson és legyenek olyan imádkozói, akik teljes munkaidőben ezért a célért dolgoznak.

A teljes idejű szolgálók támogatása

Az Imádság Háza egész munkaidős szolgálóinak fizetése teljes mértékben adományokból áll össze. Minden szolgálónak megvan a saját támogatói köre. Aki felvállalja egy szolgáló támogatását, lehetővé teszi, hogy az Isten imádatára szentelje életét, és ezzel ő maga is az Imádság Háza aktív építőjévé válik.


Az Imádság Házában ragaszkodunk ahhoz, hogy a teljes fizetést hivatalosan, minden adót és járulékot kifizetve adjuk meg. Ezzel is jel akarunk lenni a mai magyar társadalomban.

Hogyan lehetsz egy teljes idejű szolgáló támogatója?

Egészen egyszerűen: ha már döntöttél arról, hogy kit akarsz támogatni, vedd fel a kapcsolatot vele, és közöld szándékodat, hogy mennyi időre (egy év vagy meghatározatlan idő), és milyen összeggel fogod havonta támogatni. Ő tájékoztat a támogatás további lépéseiről. Ha még nem döntöttél, akkor nézd meg a teljes idejű szolgálók bemutatkozóját.

Egyszeri támogatás

Ha nem tudod elkötelezni magad a rendszeres támogatás mellett, egyszeri adománnyal is építheted az Imádság Házát:

 

Sülysápi Imádság Háza Alapítvány

 

65100060-11409362 Takarékbank Zrt.

“Azt mondom ugyanis: Aki szűken vet, szűken is arat; s aki bőven vet, bőven arat. Mindenki elhatározásának megfelelően adjon, ne kelletlenül vagy kényszerűségből, mert Isten a jókedvű adakozót szereti. Isten elég hatalmas ahhoz, hogy bőven megadjon nektek minden adományt, hogy mindig és minden tekintetben bőven ellátva készen legyetek minden jótettre. Az Írásban ezt olvassuk: Osztogat, adakozik a szegénynek, és jósága mindvégig megmarad. Aki pedig magot ad a magvetőnek és kenyeret táplálékul, megsokasítja vetésteket, és megszaporítja jótékonyságotok gyümölcsét, hogy mindig gazdagon teljék nektek mindenféle adakozásra. Ez a mi közvetítésünkkel másokból hálát vált ki Isten iránt. Mert, ha ebbe a szent szolgálatba bekapcsolódunk, azzal nemcsak a szentek szükségletét elégítjük ki, hanem Isten iránt is őszinte hálára indítunk. Ha tehát kitartotok a jótékonykodásban, Istent magasztalják érte, mivel készségesen vallomást tettetek Krisztus evangéliumáról, és bőkezűségetekkel kifejezésre juttattátok a velük és a többiekkel való közösséget.”

2Kor 9,6-13